Na dobrą klawiaturę bezprzewodową za mały budżet. Swoją kupowałem 8lat temu za 130zł i chodzi do dziś a zmiana baterii przy codziennym użytkowaniu po 5h 1-2x w roku.
Moja klawiatura jest już niedostępna - Natec Octopus (zestaw klawiatura i mysz, klawiatura o niskim skoku z mechanizmem jak w laptopach, mysz padła po 5 latach).
Obecnie za przyzwoitą klawiaturę bezprzewodową trzeba dać ok 150zł.
Do 80zł na szybko:
LENOVO LXH-JME8002B BLUETOOTH - 69zł
Link HP K2500 Wireless 2.4 GHz - 79zł
Link
W tej cenie nic sprawdzonego nie znajdę. Trzeba trzymać się raczej znanych firm i liczyć na trochę szczęścia.
Te co wymieniłem można kupić taniej ale trzeba zwracać uwagę by była polska czcionka.
Dostałem dziś klawiaturkę. Pod spodem znajduje się niebieski przycisk, do czego on służy. 2 pytanko: Aby zaoszczędzić baterię, muszę za każdym razem wyjmować czujnik?
✨ W dyskusji poruszono temat wyboru klawiatury bezprzewodowej w budżecie do 60 zł. Użytkownicy sugerowali, że w tej cenie trudno znaleźć solidny produkt, a większość dostępnych modeli pochodzi od znanych marek. Polecono modele takie jak Lenovo LXH-JME8002B Bluetooth oraz HP K2500 Wireless, które kosztują odpowiednio 69 zł i 79 zł. Użytkownik, który zakupił klawiaturę HP K2500 Wireless, zadał pytania dotyczące funkcji przycisku oraz oszczędzania baterii, co wskazuje na zainteresowanie użytkowników praktycznymi aspektami użytkowania klawiatury. Wygenerowane przez model językowy.