Witam, mam problem z Kamerą IP Media-Tech MT4061. A mianowicie, nie wyświetla ona podglądu poprzez zewnętrzną sieć. Adres IP kamery po kablu to: 192.168.0.103. Zarezerwowałem ten adres w moim routerze (TP-Link Archer C5), a potem przekierowałem port. Podałem zewnętrzny port 9191(nie znam zalecanego), wewnętrzny jako domyślny port dla kamer, czyli: 80. Protokół jest ustawiony dla ,,ALL". Adres IP przepisany z kamery. Po wpisaniu danych w aplikacji IP Camera(podawany przez producenta jako jedyny działający), kamera daje podgląd, natomiast podczas wpisywania zewnętrznego adresu IP z portem jak i adresu kamery pojawia się komunikat ,,Not Found. The requested URL requested was not found on this server."
Gdy próbuje połączyć się poprzez mobilną sieć w aplikacji, wykrywa ona kamerę jako Offline. Dodam jeszcze, że próbowałem także z DDNS ale nic nie pomogło. Pisałem do producenta i kamera działa jedynie z aplikacją powyżej. Liczę na szybką odpowiedź.
Gdy próbuje połączyć się poprzez mobilną sieć w aplikacji, wykrywa ona kamerę jako Offline. Dodam jeszcze, że próbowałem także z DDNS ale nic nie pomogło. Pisałem do producenta i kamera działa jedynie z aplikacją powyżej. Liczę na szybką odpowiedź.