logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

RADIO od IX35 jako domowe , nie działający mikrofon.

MRfoto 01 Maj 2019 11:02 3081 2
REKLAMA
  • #1 17936581
    MRfoto
    Poziom 8  
    Ocena: 6
    Witam koledzy , podłączyłem sobie w kuchni w zabudowie radio od hyundaia IX35 , wszystko ładnie działa , wszystko daje się parować tel.-radio itd .... jednak przy nawiązywaniu połączenia telefonicznego ja słyszę rozmówcę ale on nie słyszy mnie , mikrofon mam podłączony standardowo plus + i minus - i nie wiem czy nie musi być jeszcze jakieś może kabel wzbudzający (sterujący ) ??? Na aucie wszystko działało , dlatego nie wiem o co chodzi , próbowałem już z 3 różne mikrofony z hyundaia i bez rezultatu . Przesyłam załącznik ze schematem opisu wtyków z tyłu radia . Proszę o pomoc .
    Załączniki:
    • RADIO od IX35 jako domowe , nie działający mikrofon. RADIO IX35.jpg (113.45 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 17952622
    MRfoto
    Poziom 8  
    Ocena: 6
    Nie mam za bardzo wiedzy w temacie mikrofonów....przesyłam foto mikrofonu wyjętego z ix35, nie wiem być może musi być jakiś dodatkowy przetwornik między mikrofonem a radiem, mam chyba już 3 sztukę które w aucie normalnie działają.... RADIO od IX35 jako domowe , nie działający mikrofon. RADIO od IX35 jako domowe , nie działający mikrofon.
REKLAMA