Witam podczas rozbudowy mojego poprzedniego programu zabrakło mi przerwań zewnętrznych więc postanowiłem zmienić Atmege32A-PU na wersję Atmega 324A-PU posiada ona znacznie więcej przerwań zewnętrznych ale podczas pierwszej próby uruchomienia wystąpił problem mianowicie Atmega nie jest wykrywane przez mkavrcalculator znalazłem w internecie że możne pomóc aktualizacja do nowszej wersji niestety nic nie dało, po ręcznym wybraniu scalaka wyskoczył komunikat
Spróbowałem także wykryć Atmege w programie Eclipse tam się to udało ale wyskoczył błąd.
Czy jest jakiś inny sposób programowania tego scalaka poza kupowaniem jakichś licencji na mkavrcalculator. np zmiana środowiska z eclipsa na jakieś inne.
Aktualnie używam do programowania Programu Eclipse , programator to USBasp, i do sprawdzania, ustawiania fuse bitów używałem mkavrcalculator
Spróbowałem także wykryć Atmege w programie Eclipse tam się to udało ale wyskoczył błąd.
Czy jest jakiś inny sposób programowania tego scalaka poza kupowaniem jakichś licencji na mkavrcalculator. np zmiana środowiska z eclipsa na jakieś inne.
Aktualnie używam do programowania Programu Eclipse , programator to USBasp, i do sprawdzania, ustawiania fuse bitów używałem mkavrcalculator