Witam
Chciałbym podbić temat. VW Phaeton 3.0TDI bez keyless:
Dzis pietwszy raz mnie auto niemile zaskoczyło. Mialo rano rozładowany akumulator od elektroniki tzn nie działają żadne lampki, nie da sie centralnym otworzyc, zegarek sie zeruje, ale kluczykiem mozna odtworzyć i normalnie odpalić. I pozniej jak sie kawałek przejedzie to mozna zamknąć i otworzyc centralnym ale po 5 minutach znów to samo. Ktos cos pomoże.
Chciałbym podbić temat. VW Phaeton 3.0TDI bez keyless:
Dzis pietwszy raz mnie auto niemile zaskoczyło. Mialo rano rozładowany akumulator od elektroniki tzn nie działają żadne lampki, nie da sie centralnym otworzyc, zegarek sie zeruje, ale kluczykiem mozna odtworzyć i normalnie odpalić. I pozniej jak sie kawałek przejedzie to mozna zamknąć i otworzyc centralnym ale po 5 minutach znów to samo. Ktos cos pomoże.
Moderowany przez CameR:Reg. 3.1.15. Nie pytaj od razu na forum, jeśli samemu nic wcześniej nie sprawdziłeś lub nie podjąłeś próby samodzielnej diagnozy. Pamiętaj, że porady są udzielane w sposób zdalny przy braku fizycznego dostępu do urządzenia, problem musi być bardzo dobrze opisany i zrozumiany przez użytkowników, a tytuł powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
Temat wydzieliłem z archiwalnego wątku.
Reg. 3.1.19. Nie wysyłaj wiadomości w tematach archiwalnych, jeśli jest to kolejne pytanie, w szczególności inne niż osoby pytającej. Z racji szacunku do pytającego załóż własny temat. Możesz dopisać tylko sposób rozwiązania problemu.