logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pioneer PDP-436PE - Aktualizacja oprogramowania / DVB-T PL?

Hokisho 16 Sie 2019 22:58 1233 2
REKLAMA
  • #1 18119337
    Hokisho
    Poziom 9  
    Postanowiłem zaktualizować oprogramowanie na Pioneer PDP-436PE / PDP-R06XE, znalazłem pliki aktualizacji firmware, ale nie mogę tego zrobić, bo opcja Software Update jest wygaszona (Current settings do not allow selection and adjustment), próbowałem zmieniać ustawienia, ale to nie pomaga, nie wiem co zrobić by odblokować tą opcje. Telewizor jest też wyposażony w DVB-T, niestety niema opcji wybrania regionu Polska, przez co niema możliwości odbierania polskiego DVB-T bez dekodera. Czy jest jakaś możliwość, by odbierać PL DVB-T bez dekodera?
  • REKLAMA
  • #2 18119358
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15465
    Jak dla mnie ten telewizor owszem, posiada tuner DVB-T ale nie MPEG-4 dlatego w żaden sposób nic nie odbierzesz bez zewnętrznego tunera.
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #3 18874789
    Hokisho
    Poziom 9  
    Znalazłem plik aktualizacji lecz w żaden sposób nie mogę wejść w Software Update która jest wyświetlana po wybraniu na pilocie DTV za to wyświetla się opcja Installation tak ja w zdjęciu. Pliki wgrałem na kartę PCMCIA, lecz nie mogę wykonać aktualizacji. Czy jest jakaś możliwość by wykonać aktualizację w ten sposób? Może istnieje jakaś możliwość by odblokować opcję Software Update?

Pioneer PDP-436PE - Aktualizacja oprogramowania / DVB-T PL?
REKLAMA