Jaki programator polecacie do programowania pamięci.
Jakich programów używacie.
Jakich programów używacie.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamkolo napisał:Podpisuje się rękoma i nogami pod tym, ten sprzęt bije wszystko, używam kilka razy pożyczyny i mam taki w pracy i nigdy jeszcze nie zawiódł. Lista obsługiwanych układów powala na kolana, oprogramowanie jest bardzo ergonomiczne, a szybkość programowania i testowania zaskakująco duża.Ja mam i polecam JetProg firmy Elnec. Niesamowity kombajn do programowania prawie wszystkiego.
gamid napisał:jedyny i nie ma lepszych na rynku jak Labprog rozbudowany i non stop aktualizacje,co do Erica to szmelc,testowałem 2 i moj kolega ze Sosnowca musielismy zwrócic bo jak sie okazało to nowoczesne kompy ich nie widzą a ponadto problem ze zwrotem kasy,wiec kolego jak masz zamiar pracowac i to duzo to tylko Labprog
Cytat:
mam SEEprog firmy elnec i jest super stabilny i jedyny eeprom jaki
nie mogę zaprogramowac to s2100 pioniera odczytac ok ale nie posiada zapisu
vsymod napisał:Programator ERICA jest bardzo dobrym programatorem. Wszystko ustawiamy programowo, bez żadnych zworek i przejściówek, co jest denerwujące w tańszych programatorach.
Ale... dopóki się nie zepsuje. Po 3 latach programator zepsuł się, serwis fabryczny wziął kasę za naprawę (podobno został wymieniony procesor główny), a efektu brak, zachowuje się tak jak przed naprawą. Jaki z tego wniosek, trzeba kupować najtańszy sprzęt aby nie było żal wyrzucić jak się zepsuje.