Witaj. To płyta od Lenovo M92, więc ma niestandardowe zasilanie. Jeśli chcesz użyć oryginalnego zasilacza, to jestes skazany na modele grafik, które nie wymagają dodatkowego zasilania. Tutaj większość kart GTX1050, niektóre GTX1050Ti również powinny być bez takiego gniazda. Być może GTX1650 również zadziała (ale nie sprawdzałem sam nigdy kart tej serii).
Z wymienionym zasilaczem i przelotką można się pokusić o montaż kart graficznych wymagających dodatkowego zasilania. Również celowałbym w karty Nvidia. Karty AMD Radeon z tymi komputerami (sprawdzałem M81, M82, M91, M92) nie chciały często działać, sprawdzałem niektóre modele R7 oraz R9 oraz niektóre karty HD7xxx.
Co do płyty to powinna poprawnie obsługiwać procesory 3 gen. To jest chyba płyta od wersji Tower. Dokładny katalog części zestawów M92 (łącznie z występującymi w nich, a więc na pewno działającymi procesorami) jest tu:
http://psref.lenovo.com/syspool/Sys/PDF/withdrawnbook/M92&M92p_WE.pdf
Zwróć uwagę, aby wybrać model odpowiadający Twojej płycie. Modele Tiny, Small Form Factor czy Tower mają inne płyty i mogą mieć inną obsługę sprzętu.