logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zestrojenie pilota Nice Flor-S ze stałym kodem do bramy

paww12 28 Gru 2019 15:10 1542 5
REKLAMA
  • #1 18364775
    paww12
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam,

Z powodu słabego działania jednego z moich pilotów postanowiłem kupić nowy. Okazało się jednak, że zaszła pomyłka i nowy pilot jest innego typu, tzn. nowy to Nice flor-S ze zmiennym kodem. Stary pilot jest ze stałym kodem ustawianym za pomocą dip switchy. Czy istnieje możliwość zestrojenia nowego pilota z bramą, czy mogę go oddać?
  • REKLAMA
  • #2 18364882
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15475
    paww12 napisał:
    czy mogę go oddać?

Masz takie prawo jeśli nie jest uszkodzony itp. i wymienić na właściwy.
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #3 18364905
    paww12
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Może źle zadałem pytanie, ale nie chodziło mi o poradę odnośnie zwrotu pilota, tylko o możliwość zestrojenia z układem.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 18366632
    Adrian_C
    Poziom 17  
    Ocena: 97
    paww12 napisał:
    Może źle zadałem pytanie, ale nie chodziło mi o poradę odnośnie zwrotu pilota, tylko o możliwość zestrojenia z układem.

Niestety się nie da inne systemy kodowania
  • REKLAMA
  • #5 18371905
    MrError011
    Poziom 10  
    Ocena: 7
    Niektóre typy radioodbiorników mają możliwość zmiany kodowania poprzez całkowite wykasowanie jego pamięci.
    Pierwszy wkodowany na nowo pilot ustala na jakim kodowaniu radioodbiornik będzie działał.
    Jaki masz model napędu i radioodbiornika?
  • #6 18372120
    Adrian_C
    Poziom 17  
    Ocena: 97
    MrError011 napisał:
    Niektóre typy radioodbiorników mają możliwość zmiany kodowania poprzez całkowite wykasowanie jego pamięci.
    Pierwszy wkodowany na nowo pilot ustala na jakim kodowaniu radioodbiornik będzie działał.
    Jaki masz model napędu i radioodbiornika?

Zgadzam się są takie radioodbiorniki, ale jak kolega tak zrobi to "straci kodowanie starych pilotów a zaprogrmuje tylko nowy.
REKLAMA