logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak przerobić słuchawki JBL Tune 500bt z Bluetooth na jack 3,5 mm?

MazaczeKK 10 Lut 2020 11:39 1119 1
REKLAMA
  • #1 18461737
    MazaczeKK
    Poziom 2  
    Hejka ,
    Pisze do was na jednym z najwiekszych forum z ciekawym pytaniem

Lecz wpierw wytlumacze moja historie z tymi o to sluchawkami
    A wiec w moje 15 urodziny dostalem sluchawki JBL tune 500bt , bezprzewodowe sluchawki od jbla
    Przez okolo 0,5 roku zlozystalem z nich jedynie do 10 razy dlatego iz byl to nietrafny prezent , poniewaz bardzo duzo kozystam z komputera i nie mam jak ich sparowac poniewaz moja maszynka serwerowa nie ma takiej oto karty, a takie karty transmittery itp na allegro zaczynaja sie od 150zl , nawet jak bym kupil jedna z takich kart , adapterow usb to boje sie iz bedzie tak zwane audio delay czy lag input czyli opuznienie audio i dlatego pisze do was oto na tym forum

Czy jest jakis istny hakerski sposob aby zmodyfikowac sluchawki z bluetooth na jacka 3,5 mm? Moim zdaniem nie powinno byc to ciezkie lecz nigdzie na internecie nie znalazlem , nie dokopalem sie do takiego tematu , moze wy cos wymyslicie :3

Ewentualnie jakis dobry tani adapter aby nie bylo audio delaya poniewaz jest to dla mnie bardzo wazne , bo gram w gry typu rythm.

Posiadam kable jack - jack 3.5 mm
    Lutownice , klej na goraco
    Cyne i wszystko co potrzebne
    Prosze o szybka odpowiedz !
    Z powazaniem , Maz
  • REKLAMA
  • #2 18463174
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15545
    MazaczeKK napisał:
    takie karty transmittery itp na allegro zaczynaja sie od 150zl

Nie wiem jakich urządzeń szukałeś, podaj przykłady.
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
REKLAMA