Posiadam taki oto zestaw:
- Ryzen 5 2400G (na tej Integrze wcześniej operowałem)
- Sillentium 500W
- MSI B350M TMH
- 2x4G DDR4, (kupione i włożone wykrywane 2x8G. Ps zmniejsza mi ich parametry z 3200MHz na 2666MHz (nie wiem czy to coś oznacza)
- nowy bios
Rozpoczynając. Wcześniej operowałem na 8G i integrze. Dołożyłem kartę i wymieniłem na nowe ramy.
Po uruchomieniu wentylatoryi w karcie działają przez 5 do 6s i tyle potem zaczyna się grzać. Obraz się pojawia aleNw Nie wiem czy z operacyjnego czy z karty. Resety biosu. Wchodzenie na Integrze w bios i ustawianie PEG( chyba) nie działa. Przyznam nie usunąłem za pierwszą próbą sterowników integry ale gdy potem to zrobiłem znowu ten sam efekt. Karta tak ma zasilanie podłączone. Nw Nie wiem co jeszcze mogę zrobić. Problemem jest to że nie działają te wirniki przez co nawet sterowników pobrać nie mogę normalnie. Może w biosie źle mam poustawiane bootowanie na kartach...
Z góry dziękuję za pomoc!
- Ryzen 5 2400G (na tej Integrze wcześniej operowałem)
- Sillentium 500W
- MSI B350M TMH
- 2x4G DDR4, (kupione i włożone wykrywane 2x8G. Ps zmniejsza mi ich parametry z 3200MHz na 2666MHz (nie wiem czy to coś oznacza)
- nowy bios
Rozpoczynając. Wcześniej operowałem na 8G i integrze. Dołożyłem kartę i wymieniłem na nowe ramy.
Po uruchomieniu wentylatoryi w karcie działają przez 5 do 6s i tyle potem zaczyna się grzać. Obraz się pojawia ale
Z góry dziękuję za pomoc!