Witam. Kupiłem ostatnio wyżej wymienionych nowy telefon. Ładowarka oryginalna ładuje ładnie ale z innymi mam problem - ładowanie rozłącza się i włącza cyklicznie co 3 sekundy. Ktoś ma jakieś pomysły czemu tak jest?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamgothicman213 napisał:Ładowarka oryginalna ładuje ładnie ale z innymi mam problem![]()
Cytat:Ładowanie Gdy bateria telefonu rozładowuje się, podłącz przewód USB do telefonu i do ładowarki umieszczonej w gniazdku elektrycznym. Odłącz ładowarkę, gdy telefon będzie w pełni naładowany. Korzystaj wyłącznie z autoryzowanych przewodów USB i ładowarek. Korzystanie z nieautoryzowanych urządzeń do ładowania telefonu może spowodować poważne uszkodzenie baterii, a nawet doprowadzić do wybuchu.
Hektar Zahle.r napisał:Jakich aktualizacjach ? Nic nie aktualizowałem !!! Szczerze to mam w du.. ie wszystkie aktualizacje i mam je wyłączone !!!
Dodano po 12 [minuty]:
Ponawiam pytanie.
Czy możliwe, że ładowarka zapamiętała ustawienia jego telefonu i spaliła mój telefon ???
Moderowany przez nutergsm:3.1.9. Nie ironizuj i nie bądź złośliwy w stosunku do drugiej strony dyskusji. Uszanuj odmienne zdanie oraz inne opinie na forum.
Hektar Zahle.r napisał:Co Ty bredzisz ? Jakich resetach ? Nie dociera do Ciebie, że NIC NIE AKTUALIZOWAŁEM I MAM W D. PIE TE AKTUALIZACJE I MAM JE WYŁĄCZONE !!! Czytać nie umiesz ? Podaj mi linki do przykładów, ze komuś pomógł jakiś głupawy reset. Bo moim zdaniem mam spalony telefon. Tylko jak to zdiagnozowac ? USB działa. Ładowarka sprawna. Nie działa quick charge. Naprawiać to czy sprzedać ?
Moderowany przez nutergsm:3.1.9. Nie ironizuj i nie bądź złośliwy w stosunku do drugiej strony dyskusji. Uszanuj odmienne zdanie oraz inne opinie na forum.
Hektar Zahle.r napisał:Nic takiego nie znajduje.