Hej jak wyczyscic laptopa ma gumowa obudowe juz chyba wszystkim probowalam
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamRADU23 napisał:Brak jakichkolwiek informacji by móc koledze pomóc. Nie napisał kolega co to za laptop (marka/model), więc nie wiemy cóż to za 'guma"?.
Czym próbował kolega to czyścić? Jakimi środkami?
Warto by było również zrobić zdjęcie i zamieścić tutaj, jeśli sprawa tyczy się jakiegoś poważniejszego zabrudzenia.
vieleicht napisał:RADU23 napisał:Brak jakichkolwiek informacji by móc koledze pomóc. Nie napisał kolega co to za laptop (marka/model), więc nie wiemy cóż to za 'guma"?.
Warto by było również zrobić zdjęcie i zamieścić tutaj, jeśli sprawa tyczy się jakiegoś poważniejszego zabrudzenia.
To Koleżanka napisała.
Ture11 napisał:Czyżby chodziło o laptopa, który ma obudowę "jakby gumowaną", na przykład DELL 7380? Czyżby ta guma zrobiła się kleista? - jeśli tak, to nie do naprawy.
prosiak_wej napisał:Ture11 napisał:Czyżby chodziło o laptopa, który ma obudowę "jakby gumowaną", na przykład DELL 7380? Czyżby ta guma zrobiła się kleista? - jeśli tak, to nie do naprawy.
Pozostaje jedynie usunięcie warstwy do gołego plastiku i jakaś elegancka naklejka na klapę.
prosiak_wej napisał:vieleicht napisał:RADU23 napisał:Brak jakichkolwiek informacji by móc koledze pomóc. Nie napisał kolega co to za laptop (marka/model), więc nie wiemy cóż to za 'guma"?.
To Koleżanka napisała.
Bez znaczenia, w profilu nie ma oznacznika. "Jak zjadł to on, jak zjadła to ona"
vieleicht napisał:Właśnie napisała "próbowałam" i po tym poznałem
arturmarek1 napisał:WD40 załatwi sprawę.Popsikać i zostawić na parę minut.Później wycierać szmatką wszystko ładnie schodzi.