Witam serdecznie, mam problem z moim sprzętem a mianowicie, przy zasilaniu bateryjnym gdy spadnie poziom poniżej 50 % zaczyna się "nagle" wyłączać, po czy włączę go ponownie chwile popracuje i znów to samo, gdy poziom spadnie niżej ok 20% zaczyna się wyłączać tuż po zalogowaniu. Bateria oryginalna, z początku myślałem że to wina właśnie baterii więc postanowiłem kupić nową padło na GreenCell z strony świat baterii. Po wymianie okazało się że problem w dalszym ciągu występuje, zareklamowałem ją gdyż myślałem że to jakaś felerna sztuka, oddałem ją i dostałem kolejną nową, dalej to samo
Kolejnym krokiem był zwrot i zakup kolejnej (już trzeciej) od innego producenta, niestety w dalszym ciągu to samo, dochodzę do wniosku że to chyba jednak nie wina baterii i teraz już nie wiem co mam robić
??
Dodam iż przy podłączonym zasilaczu laptop pracuje bez zastrzeżeń (nie wyłącza się). System mam świeżo zainstalowany (win10) sterowniki aktualne.
Proszę o pomoc.
Kolejnym krokiem był zwrot i zakup kolejnej (już trzeciej) od innego producenta, niestety w dalszym ciągu to samo, dochodzę do wniosku że to chyba jednak nie wina baterii i teraz już nie wiem co mam robić
Dodam iż przy podłączonym zasilaczu laptop pracuje bez zastrzeżeń (nie wyłącza się). System mam świeżo zainstalowany (win10) sterowniki aktualne.
Proszę o pomoc.