Witam
moj problem jest dosc nietypowy, mam kolezanke ktore chce sprzedac laptopa, niestety jest problem bo kiedys zachcialo sie jej zakladac haslelko
mowila mi ze cos zakladala, jest pewna ze dobze to wpisala (w to jej akurat nie wieze, bo jest "troszke" slepa
) no i wlancza go i pojawia sie miejsce na hasleko, ale niestety jej haslo nie dziala
i teraz chce sie go pozbyc bo dzwonila do servisu a oni powiedzieli ze trzeba im to do warszawy wysylaci wogle ze to trzeba sie duzo grzebac itp.
Teraz ja go moge kupic i pytam Was czy takie haselko z takimi objawami mozna jakos "ominac" ??
Acha laptop to comaq armada 1540D, byl bym tez wdzieczny za jakies info o nim bo ona wie tylko ze mial cdroma i glosniczki
PS. ile jej mozna za taki zlomik dac ???????
Teraz ja go moge kupic i pytam Was czy takie haselko z takimi objawami mozna jakos "ominac" ??
Acha laptop to comaq armada 1540D, byl bym tez wdzieczny za jakies info o nim bo ona wie tylko ze mial cdroma i glosniczki
PS. ile jej mozna za taki zlomik dac ???????