Witam jestem tu nowy jeśli chodzi o dodawanie postów zazwyczaj tylko czytałem bo jakoś sobie radziłem ale mam problem z wentylatorem pacjent to audi a3 8l 1.9 110konny otóż grzeje mi się samochód A wiatraki ani rusz gdy włączę klimę wiatraki działają wymieniłem oczywiście termowłącznik dwa razy ponieważ myślałem że jakiś lipny mi się trafił ten pierwszy i termostat bo i tak się nie otwierał ale wiatraki dalej nic gdy mostkuję kable na kostce od termowłącznika to normalnie się uruchamiają działa 1 i 2 bieg mogę je uruchomić nawet przez sterownik wentylatora gdyż już go rozbierałem gdy spinam te przekaźniki czy coś nie wiem jak to się nazywa to wszystko też działa A samochód dalej się rozgrzewa do 100 i nic wiatraki nie ruszają dodam też że był podpięty do VAG'a nie ma błędu na bloku pomiarowym temperatura to właśnie te 100 bo jeżdżę i kontroluje przez vaga na wskaźniku dochodzi do 90 i się nie rusza na klimatronik w kanale 49 dochodzi też do 90 i nic więcej A przez VAG'a temperatura rośnie i wiatraki stoją
Moderowany przez CameR:Poprawiłem temat i pisownię postu
Reg. 3.1.15. Tytuł powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.