DiZMar napisał"Ja nie daję więcej niż rok. Oby awaria nie wydarzyła się w mrozy".
Niestety chyba miał rację.
Niestety chyba miał rację.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamMierzejewski46 napisał:i już o tym napisał ...Niestety chyba miał rację.
Mierzejewski46 napisał:To trzeba go o tym poinformować przez link po prawejProszę moda o zamknięcie,
elpapiotr napisał:No jakże!
wiocha podaje, że TVP naprodukowała tyle gówna, że już nigdzie się nie mieści i rury rozerwało
piotrkol7 napisał:Dołożyć do tego TVN, POLSAT,SUPERSTACJĘ, TV REPUBLIKĘ I TV TRWAM I takiej gownianej bomby nic nie przełknie. Sama tvp nie dała by rady.Tak było
Mierzejewski46 napisał:piotrkol7 napisał:Dołożyć do tego TVN, POLSAT,SUPERSTACJĘ, TV REPUBLIKĘ I TV TRWAM I takiej gownianej bomby nic nie przełknie. Sama tvp nie dała by rady.Tak było
Winylov napisał:Trzeba przyznać, że największe ścieki z TVP płyną, linczują Rafała jak judasza. Kur....a katolicy, a jutro do kościoła.
kiss39 napisał:Powiem tylko tyle że polski Bałtyk to siedlisko jeszcze zyjacych morświnów kuzynów delfina oraz fok. W człowieku az sie cos burzy jak słyszy ze taki syf leci do Bałtyku.
KrzysztofS napisał:Oficjalnie przepraszam od trzech dni miałem obfite rozwolnienie ..... Moja i kota kupa płynęła tym kanałem. Obiecuję że kupię stoperan Pozdrawiam
Winylov napisał:Rafał to oszust, byle jak załatał i jeszcze nie zrobił rury awaryjnej, a przecież eksperci zalecali, co on biedny może.
Winylov napisał:Dodam jeszcze, że tam są winni, a nie Rafał, "patrzcie węziej"