Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamBass747 napisał:Najlepiej w gniazdo opisane w instrukcji obsługi jako MICROPHONE.Posiadam wzmacniacz mikrofonowy, taki jak w temacie, i nie wiem jak go podłączyć. Chciałbym, aby była regulacja bassu, itp.
398216 Usunięty napisał:Bass747 napisał:
Posiadam wzmacniacz mikrofonowy, taki jak w temacie, i nie wiem jak go podłączyć. Chciałbym, aby była regulacja bassu, itp.
Najlepiej w gniazdo opisane w instrukcji obsługi jako MICROPHONE.
Bass747 napisał:A wyjście do wzmacniacza gdzie jest?
Bass747 napisał:Na decku jest record, wystarczy że go naciśniemy, i można słuchać muzyki, bez nagrywania na kasetę, a jeśli jeszcze play, to nagrywa na kastę.
DjMapet napisał:Może i tak być... W każdym razie zdanie tak skonstruowane, ze mogłem się pomylić.Jaromir, myślę że autor wątku nie ma mikrofonu i chodziło mu o to, jak podłączyć mikser - tak ogólnie.
Bass747 napisał:Posiadam wzmacniacz mikrofonowy, taki jak w temacie, i nie wiem jak go podłączyć.
Moderowany przez adambyw:Scaliłem wątki.
3.1.12. Nie wysyłaj wielu jednakowych tematów na forum, użytkownicy nie będą wiedzieć, gdzie mają odpowiadać.
Bass747 napisał:Zamiast 1.6a dałem 3.6a
Bass747 napisał:Mam miernik, lutownice, blisko sklep z częściami i chęć, ograniczony budżet
Bass747 napisał:Zamiast 1.6a dałem 3.6a.