logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Jaką kamerę WiFi (IP) z możliwością sterowania przez aplikację kupić? Do 150 zł.

Sznajker 17 Mar 2021 17:48 759 8
  • #1 19324505
    Sznajker
    Poziom 6  
    Ocena: 4
    Witam, jeśli nieodpowiedni dział to przepraszam i proszę o przeniesienie do właściwego.

A więc, potrzebuję kamery WIFI (żeby widzieć co się dzieje w pokoju gdy mnie nie ma)
    Kwota max 150zł, warunek to możliwość obracania przez aplikację w telefonie i podgląd na żywo z każdego miejsca

Na oku mam 2 kamery ale może coś innego jesteście w stanie polecić.
    - OVERMAX CAMSPOT 3.7
    - Tp-Link Tapo C200

Proszę o doradzenie mi czegoś.
  • Pomocny post
    #2 19325180
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #3 19325638
    Sznajker
    Poziom 6  
    Kamera będzie 3 metry od routera zasięg będzie więc dobry także nie wiem czy jest sens kablowo ją podłączać
    A konkretny model do 150 zł jesteście w stanie polecić
  • Pomocny post
    #4 19325689
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15511
    Na pewno żaden Overshit, spójrz na Dahua IMOU.
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #5 19325720
    Sznajker
    Poziom 6  
    Kamery wyglądają spoko jednak nie spełniają moich ram finansowych.
    Szukam czegoś sprawdzonego co będzie spełniało moje oczekiwania, (czyli podgląd na żywo z każdego miejsca, zapis na kartę sd w razie wykrycia ruchu, i możliwość obrotu kamery aplikacją)
    Kamera nie będzie umieszczona w skarbcu hehe, także nie trzeba mi nie wiadomo jakiej,
  • Pomocny post
    #6 19325729
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15511
    Jak chcesz co co działa i jest sprawdzone to niestety w tym budżecie ciężko, zobacz jeszcze Reolink.
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #7 19326460
    Sznajker
    Poziom 6  
    Problem rozwiązany, sugerowałem się opiniami innych jednak ostatecznie podjąłem decyzję o zakupie kamery nieco innej tańszej niż proponowali inni
  • Pomocny post
    #8 19327449
    RADU23
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1730
    Sznajker napisał:
    podjąłem decyzję o zakupie kamery nieco innej tańszej niż proponowali inni

Napisz proszę jakiej.
    Twoja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników poszukujących pomocy.
    Dziękuję.
  • #9 19327460
    Sznajker
    Poziom 6  
    Wybrałem kamerę Xiaomi 360 w cenie 150zł mimo że użytkownicy proponowali inne kamery niestety zbyt drogie wykraczające poza mój budżet zmuszony byłem wybrać najlepszą w cenie do 150zl sugerując się opiniami z różnych recenzji miałem do wyboru 3 modele bardzo zbliżone do siebie a wybór był ciężki mam nadzieję że nie pożałuje
    TP-Link tapo c200
    Overmax 3.7
    Xiaomi 360

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał kamery WiFi (IP) z możliwością zdalnego sterowania przez aplikację w budżecie do 150 zł. Wśród rozważanych modeli znalazły się OVERMAX CAMSPOT 3.7 oraz TP-Link Tapo C200. Użytkownicy sugerowali również inne opcje, takie jak Dahua IMOU i Reolink, jednak nie spełniały one wymagań finansowych. Ostatecznie użytkownik zdecydował się na kamerę Xiaomi 360, która mieściła się w budżecie i spełniała jego oczekiwania dotyczące podglądu na żywo oraz zapisu na kartę SD.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA