logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Resetowanie hasła w systemie Windows na komputerze Dell z monitorem HP - instalacja Win10

dueduo 21 Kwi 2021 11:05 354 3
REKLAMA
  • #1 19392542
    dueduo
    Poziom 6  
    Ocena: 3
    Czesc.
    Dobralam sie do mojego 3 komputera. PC station jest Dell, monitor hp i klawiatura tez hp. I co sie dzieje? Moge wejsc do BIOSu, kiedy wychodze uruchamia sie Windows i tu sie zabawa konczy bo gosc ktory naprawial zmienil haslo i to co mam wpisane user1 ani nawet Admin nie dzialaja. Jak moge zresetowac haslo i dostac sie do bebeszkow? Bede chciala zainstalowac win10 ale nie wiem czy mi sie to uda z tym procesorem I pamiecia. Bede wdzieczna za pomoc jak zresetowac haslo. Pozdr
    Resetowanie hasła w systemie Windows na komputerze Dell z monitorem HP - instalacja Win10 Resetowanie hasła w systemie Windows na komputerze Dell z monitorem HP - instalacja Win10 Resetowanie hasła w systemie Windows na komputerze Dell z monitorem HP - instalacja Win10 Resetowanie hasła w systemie Windows na komputerze Dell z monitorem HP - instalacja Win10 Resetowanie hasła w systemie Windows na komputerze Dell z monitorem HP - instalacja Win10 Resetowanie hasła w systemie Windows na komputerze Dell z monitorem HP - instalacja Win10
  • REKLAMA
  • #2 19392584
    viayner
    Poziom 43  
    Ocena: 2050
    Witam,
    a dlaczego osoba "naprawiajaca" tak sie zachowala - zroc sie do niej o pomoc.
    Widze problem z bateria podtrzymujaca CMOS, to moze powodowac problemy z bootowaniem i dzialaniem systemu, wymien ja i sprobuj od poczatku.
    Jezeli nie ma tam nic waznego to nie przejmuj sie i instaluj nowy system.
    W10 na tym komputerze to moze byc wyzwanie: slaby procesor i malo pamieci dokladajac do tego dysk jak sadze HDD talezowy - system ruszy ale bedzie dzialal wolno i bedzie to uciazliwe. Jezlie chcesz go koniecznie uzywac z w10 to rozwaz SSD i wiecej RAM.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 19392591
    dueduo
    Poziom 6  
    Ocena: 3
    Faceta juz dawno nie ma w tym punkcie. Szkoda gadac. Lepiej to sprzedac na czesci:) dzieki za info:) wiec i z tym jest tak ze dokladanie do niego to tylko wyrzucenie pieniedzy:)
  • #4 19392594
    lukaszd82
    Poziom 31  
    Ocena: 490
    W wielu komputerach DELL na płycie głównej jest zworka do resetu hasła do BIOS.

Jeśli chodzi o reset hasła do XP to: Link

To wersja, którą chyba każdy ogarnie.
REKLAMA