Witam, zwracam się do was o pomoc, otóż mam taki problem, posiadałem zainstalowany Windows 10 ze strony Microsoftu.Po dłuższym czasie laptop zaczął mulić i długo myśleć nawet przy prostych aplikacjach. Więc postanowiłem przywrócić ustawienia fabryczne by trochę przeczyścić dysk. Wszystko by przebiegło pewnie sprawnie, gdyby nie fakt, że zapomniałem podłączyć kabel zasilający. Pech chciał, że mi się bateria wyczerpała i lapek się nieszczęśliwie wyłączył. Po czym go włączam, a tu System mnie prosi o Hasło, oczywiście zapomniałem tego hasła bo nigdy go nie używałem. Laptop logował mi się zawsze automatycznie, bez wprowadzania hasła i się zrodził się kolejny problem. Na forach wyczytałem, że przez Wiersz Poleceń muszę zmienić hasło. Więc tak też zrobiłem poprzez ctr+alt+delete i zgodnie z instrukcją wpisałem w komendę: net user Administrator * po czym chciałem wpisać nowe hasło i się żadnej litery cyfry nie dało wpisać, więc klikałem tak parę razy Enter i mnie jakimś cudem wywaliło na pulpit gdzie mam tylko czarny ekran i widać tylko samą strzałkę od kursora. ? Chciałem jeszcze dodać że wróciło mi do Windowsa 8.1.