logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pinnacle Studio 15 - program wyłącza się przy próbie renderowania

little Mario 20 Paź 2021 20:36 468 2
REKLAMA
  • #1 19666007
    little Mario
    Poziom 2  
    Witam.

Film prawie dwugodzinny. Wszystko pięknie działa na podglądzie. W momencie uruchomienia renderowania program zawiesza się (kreci się kółko), a po chwili program się wyłącza. System Win 10 Pro, procesor Ryzen 5 3400G, karta Radeon Vega Graphic 3,70 GHz, RAM 16 GB.
  • REKLAMA
  • #2 19666664
    DJCheester
    Poziom 28  
    Ocena: 956
    Witam spróbuj usunąć pliki tymczasowe z tego projektu, zaznaczyć renderowanie w tle (pasek czasu pomarańczowy zmieni się na zielony i powoli będzie w czasie renderowania kawałków stawał się pomarańczowy). Jak wyrenderuje cały film w tle sprubój wyeksportować do pliku lub nagrać na płytę. Pozdrawiam.

A jeśli to nie pomoże wczytaj projekt zaznacz wszystko skopiuj otwórz nowy projekt i wklej zapisując jako nowy projekt możliwe że w starym projekcie gdzieś wadliwie zapisał się jakiś znacznik lub coś innego, po skopiowaniu na nowy problemu może już nie być. Pozdrawiam...
  • #3 19751806
    little Mario
    Poziom 2  
    Nie da się skopiować projektu i wkleić w nowy pusty. Wyczyściłem pliki tymczasowe, przeinstalowałem również program i dalej to samo. Nie czekam aż zakończy się renderowanie w tle bo nie mam cierpliwości. Projekt ma prawie 2 godziny.
REKLAMA