logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zakłócania czy immisje lodówka

boghr0107 22 Sty 2022 23:34 396 5
REKLAMA
  • #1 19837047
    boghr0107
    Poziom 1  
    Mam sąsiadkę/najemca/która zakłóca mi pralkę" wiertarką"i z tym mogę żyć,nagrywam tylko dyktafonem.
    Ale mam problem z lodówką No Frost,bo nie wiem jak to robi czym to robi , bo będąc w kuchni,a raczej gdy wchodzę do kuchni ,a ma chyba czujnik bo wie kiedy w nocy jestem,zaczyna się łu,łu,łu rytmiczne wydobywające się dźwięki/buczenie/przy otwartych drzwiach jeszcze głośniej, myślę że to są immisje które kumulują się przy lodówce gdy chodzi,po moich upomnieniach żeby zaprzestała,włącza się tryb ciągły łuuuuuu/buczenie/że bije po uszach, wtedy lodówka chodzi jak traktor,słychać ja na całą kuchnię,a najgłośniej przy oknie ,przy wywietrzniku i przy drzwiach.
    Proszę,jeśli może mi ktoś poradzić czym to nagrać, będę wdzięczna
  • REKLAMA
  • #2 19837084
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 19837227
    darts
    Poziom 15  
    Ocena: 8
    Już taka jedna kiedyś była:

• REKLAMA
  • #4 19837253
    Strumien swiadomosci swia
    Poziom 43  
    Ocena: 6379
    Jak masz zdezelowana pralke co slychsc na 6 mieszkan to sie nie dziw.
  • REKLAMA
  • #5 19837495
    Marcin125
    Poziom 29  
    Ocena: 271
    boghr0107 napisał:
    ,nagrywam tylko dyktafonem.

boghr0107 napisał:

Bo to taka zagadka.
  • #6 19837620
    Madrik
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1163
    boghr0107 napisał:
    Mam sąsiadkę/najemca/która zakłóca mi pralkę" wiertarką"i z tym mogę żyć,nagrywam tylko dyktafonem.
    Ale mam problem z lodówką No Frost,bo nie wiem jak to robi czym to robi , bo będąc w kuchni,a raczej gdy wchodzę do kuchni ,a ma chyba czujnik bo wie kiedy w nocy jestem,zaczyna się łu,łu,łu rytmiczne wydobywające się dźwięki/buczenie/przy otwartych drzwiach jeszcze głośniej, myślę że to są immisje które kumulują się przy lodówce gdy chodzi,po moich upomnieniach żeby zaprzestała,włącza się tryb ciągły łuuuuuu/buczenie/że bije po uszach, wtedy lodówka chodzi jak traktor,słychać ja na całą kuchnię,a najgłośniej przy oknie ,przy wywietrzniku i przy drzwiach.

Zacznij od rozmrożenia lodówki.
REKLAMA