logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pytania o Drukarkę 3D domowej roboty z sterownikiem MKS DLC V2.0

XenoQuality 18 Lut 2022 21:16 279 2
REKLAMA
  • #1 19892442
    XenoQuality
    Poziom 2  
    Witam. jestem uczniem technikum i chciałbym stworzyć drukarkę 3D w domu no i mam projekt mianowicie z filmiku Jacka Rzepeckiego jacbot1.0 . i mam kilka pytań mianowicie płytka użyta w tej drukarce to MKS miniv1.2 i ten układ nie jest już nigdzie dostępny do kupienia. lecz jest dostępny układ MKS DLC V2.0 lecz nie wiem dokładnie jak go podłączyć mam w planach wpiąć do niego 4 silniki 3 od osi i 1 od podajnika filamentu ekran LCD układ od sterowania stołem grzewczym zasilacz 3 wentylatory oraz część odpowiedzialną za grzanie. Mógł by ktoś mi to trochę wytłumaczyć bo całą resztę wiem
    Pytania o Drukarkę 3D domowej roboty z sterownikiem MKS DLC V2.0
  • REKLAMA
  • #2 19892579
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #3 19892717
    XenoQuality
    Poziom 2  
    Dzięki za odpowiedź generalnie wyświetlacz ma być poprostu zwykłym wyświetlaczem bez hosta wiem prawie wszystko brakuje mi tylko informacji jaki model płytki STM był by odpowiedni do takiej prostej drukarki i jak to połączyć to drugie pewnie znajdę w internecie ale gorzej z tym pierwszym. Prosił bym o pomoc w doborze
REKLAMA