logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Hik-Connect - kontrola globalna nad powiadomieniami dla użytkownika

rafmik 31 Mar 2022 23:10 483 3
REKLAMA
  • #1 19957854
    rafmik
    Poziom 10  
    Ocena: 37
    Czy ktoś wie może, czy w aplikacji Hik-Connekt każdy z użytkowników mógłby globalnie włączać/wyłączać powiadomienia?

W przypadku harmonogramu z powiadomieniami (naruszenie linii czy obszaru) ustawionego na działanie 24h ja, jako "admin" mogę globalnie sterować tymi powiadomieniami:

Hik-Connect - kontrola globalna nad powiadomieniami dla użytkownika

Naciskam ten dzwoneczek i włączam/wyłączam powiadomienia globalnie (po prostu rejestrator nie wysyła powiadomień na przypięte aplikacje Hik Connekt).

Czy da się zrobić tak, żeby też po za mną pozostałe osoby z udostępnionym rejestratorem w Hik-Connect mogły to robić? Na apkach użytkowników dodanych do rejestratora (po zaakceptowaniu wniosku przeze mnie) nie ma tej ikonki widocznej :(
  • REKLAMA
  • #2 19958399
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15431
    Nie prościej logować się tymi samymi danymi na innych urządzeniach by każdy miał pełną funkcjonalność?
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #3 19959349
    rafmik
    Poziom 10  
    Ocena: 37
    sosarek napisał:
    Nie prościej logować się tymi samymi danymi na innych urządzeniach by każdy miał pełną funkcjonalność?

W teorii można. Ale zależało by mi na ograniczeniu możliwości konfiguracji użytkownikom.
  • #4 20877441
    www27
    Poziom 2  
    Witam. Odgrzewam temat. Udało się może komuś to jakoś rozwiązać? Logowanie na wielu urzadzeniach tego samego konta niestety nie wchodzi w grę ponieważ posiadam więcej niż jeden obiekt objęty monitoringiem, a zależy mi żeby z jednego innej osobie przychodziły powiadomienia.
REKLAMA