Witam serdecznie, otóż mam problem z bardzo kiepskim internetem na działce.Posiadam przystawkę Xiaomi mi tv stick 4k,z wbudowanym chromcastem.Z uwagi,że nie chodzę na działkę często.Nie inwestowałem w żaden sprzęt do internetu (modem /router)używam jedynie Routera z Wi-Fi w moim telefonie.Jakość internetu jest bardzo wolna i kiepska.Co do internetu LTE to jestem laikiem. Co można zrobić by jakoś dało się,w miarę normalnie używać?
Dodano po 2 [minuty]:
Posiadam internet w telefonie z Play.Mój telefon to Samsung Galaxy A40.
Dodano po 6 [minuty]:
Dodatkowo mam problem z takimi ssrwisami jak Netflix, Cda czy HBO. Otóż,te serwisy z Filmami mają opcję pobrania filmu na telefon.By można było odtworzyć już bezprzewodowo. Nie rozumiem pewnej rzeczy,jam chce przesłać z telefonu na (przystawkę Xiaomi) to muszę użyć bluetooth czy routera WiFi w telefonie?? Parę godzin próbowałem tak przesłać i nic nie wyszło. Proszę o jakąś poradę😊
Dodano po 2 [minuty]:
Posiadam internet w telefonie z Play.Mój telefon to Samsung Galaxy A40.
Dodano po 6 [minuty]:
Dodatkowo mam problem z takimi ssrwisami jak Netflix, Cda czy HBO. Otóż,te serwisy z Filmami mają opcję pobrania filmu na telefon.By można było odtworzyć już bezprzewodowo. Nie rozumiem pewnej rzeczy,jam chce przesłać z telefonu na (przystawkę Xiaomi) to muszę użyć bluetooth czy routera WiFi w telefonie?? Parę godzin próbowałem tak przesłać i nic nie wyszło. Proszę o jakąś poradę😊