Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Problem z Krups EA897 Evidence Eco Design

lewickamonika250 30 Sep 2022 19:24 393 4
  • #1
    lewickamonika250
    Level 1  
    Witam
    Mam problem ze swoim ekspresem po trzech tygodniach użytkowania od nowości zapaliła się dioda wpierw mleczna i za 2 dni dioda czerwona że trzeba już go odkamienić. Zrobiłam wszystko tak jak potrzeba i niestety się zawiesił, po każdej próbie zrobienia czegoś innego cały czas tylko można było powtórzyć jedną funkcję. Czy ktoś coś takiego miał nie można nie pokazuje wody nie pokazuje nic tylko cały czas trzeba było w kółko to odkamieniać, pokazywały się te ikony odkamieniania.
    Jest to nowy ekspres, ma 3 tygodnie, po trzech tygodniach już bardzo dziwne że zapaliła się ta kontrolka odkamieniania żadnej innej funkcji nie można było włączyć ponieważ cały czas tylko ta jedna działała. Wymieniałam wodę, odkamieniałam, płukałam i cały czas jest to samo czy wykonać reset.
    Problem z Krups EA897 Evidence Eco Design
  • Helpful post
    #2
    Adam-T
    Level 40  
    lewickamonika250 wrote:
    Jest to nowy ekspres, ma 3 tygodnie, po trzech tygodniach już bardzo dziwne że zapaliła się ta kontrolka odkamieniania żadnej innej funkcji nie można było włączyć ponieważ cały czas tylko ta jedna działała.

    Po prostu ekspres uległ awarii, nie ma nad czy się zastanawiać - skorzystaj z gwarancji lub tzw rękojmi.
  • #3
    retroantyk
    Level 2  
    Podłączam się chodzi o ten sam model co w temacie, jednak u mnie dziwnie chodzi pompa wody. Wiem,że te urzadzenia nie należą do cichych, ale kupiłem go wczoraj i kiedy nalewa samą kawę to jest spoko, jak dolewa potem samej wody, to jest ciągły stukot przy dosłownie każdej dolanej kropli...czy to naprawdę normalny efekt tego ekspresu,czy raczej reklamować?
  • #4
    Adam-T
    Level 40  
    Hmm ... trudno coś doradzić skoro człowiek tego nie słyszy. Nie masz znajomych z podobnym ekspresem, żeby tam posłuchać?
  • #5
    retroantyk
    Level 2  
    No właśnie nie, wcześniej sprawdzałem fora, opinie itd. i niby elegancki, a hałas standardowy. Robi to tylko kiedy leje samą wodę. Pisałem do krups na facebook, to napisali,że to normalne...a jak napisałem oficjalnie na stronie, że mam przesłać zdjęcie rachunku i najlepiej zgłosić się do punktu ich serwisu... Pytanie z cyklu która osoba się na tym nie zna...