logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pioneer KEH-P7400R - brak dźwięku w głośnikach po podłączeniu radia

karolpuszkarski 16 Lis 2005 20:40 1067 2
REKLAMA
  • #1 1996851
    karolpuszkarski
    Poziom 11  
    witam . mam straszny problem z moim pionierkiem... mianowicie kupiłem owe radio od gostka który twierdził ze tylko kasety nieoddaje a reszta jest spox, podłączyłem i nic niesłychać w głośnikach!! niewiem co to jest.. mogłby mi ktoś udzielić fachowej rady... plis... na elektronice sie nieznam zabardzo ale jakby mi ktoś wytłumaczył "łopatologicznie" tak jak komuś co sie niezna napewno bym sobie poradził!!! prosze ludzie pomożta.... jestem początkującym elektrodowcem więc jak ktoś moze to prosze rowniez o kontakt meilowy.... z góry jestem bardzo zobowiązany i dziękuja chociażby za przeczytanie i przemyślenie mojego problemu... dzieki
  • REKLAMA
  • #2 1996877
    piotrkokot
    Poziom 22  
    Ocena: 72
    sprawdz czy grzeje sie radiator prawa lub lewa strona radia jak masz miernik to sprawdz jakie jest napiecie na wyjsciu glosnikowym czyli czarna koncowke miernika do masy a czerwona do kabli glosnikowych powinno byc ok 6v
  • #3 1997633
    olecki
    Poziom 27  
    Ocena: 54
    czy tuner staje na stacjach....podaj mase na obudowe....sprawdz czy sygnal jest na wyjsciu na wzmacniacz....i napisz...
REKLAMA