p.kaczmarek2 napisał: Może wiem, co jest nie tak - czy zdajesz sobie sprawę z tego, że aplikacja internetowa jest pobierana na żywo przez Github?
Jeśli wyłączysz Wi-Fi laptopa i utracisz połączenie z Internetem, a następnie połączysz się z punktem dostępu OBK, aplikacja internetowa nie będzie mogła pobrać.
Masz rację, nie zdawałem sobie sprawy, że aplikacja internetowa została pobrana na żywo, myślałem, że to tylko części szablonu.
Nie wiem, czy to zły sprzęt, czy coś w konfiguracji, która się różni, czy coś w najnowszym openbeken, ale ten przełącznik (2 z nich teraz na obk 1.7.180) wydaje się ciągle restartować i ponownie dołączać do Wi-Fi. Po ponownym uruchomieniu przełączają przełącznik w położenie wyłączone.
Mam inny identyczny sprzęt, który pierwotnie był na tuya 1.1.8 i pozostaje podłączony na openbeken 1.7.175
Dodano po 11 [minutach]: Info:MAIN:Main_Init_Before_Delay
Info:CFG:####### Boot Count 63 #######
Warn:CFG:CFG_InitAndLoad: Correct config has been loaded with 9 changes count.
Error:CMD:no file early.bat err -2
Info:EnergyMeter:Read ENERGYMETER status values. sizeof(ENERGY_METERING_DATA)=32
Info:MAIN:Started BL0937.
Info:GEN:PIN_SetupPins pins have been set up.
Info:MAIN:Main_Init_Before_Delay done
Info:MAIN:Main_Init_Delay
Info:MAIN:Main_Init_Delay done
Info:MAIN:Main_Init_After_Delay
Dodano po 3 [minutach]: Jedno z urządzeń 1.7.180 ma kopię json z urządzenia 1.7.175 (działającego), a drugie z obk 1.7.180 jest minimalnie skonfigurowane, ale także uruchamia się ponownie w pozornie przypadkowych odstępach czasu i wyłącza przekaźnik.
Dodano po 2 [godzinach] 57 [minutach]: wtyczka 1.7.175 zaczęła się teraz ponownie uruchamiać. dziennik porusza się zbyt szybko i ma ograniczony bufor, czy istnieje sposób na rozszerzenie bufora dziennika wysyłania w inne miejsce?
Czy mogę obniżyć lub zmienić oprogramowanie układowe w OTA?
Jakieś pomysły?