Od pewnego czasu miałem problem z wiadomościami odbieranymi, polegający na tym, że niektóre, niebędące reklamami/ofertami, trafiały do folderu "oferty", którego prawie wcale nie czytam. Kilka razy przekierowało mi tam jednak ważną korespondencję urzędową...
Próbowałem szukać w ustawieniach klienta poczty, ale nic. Wszedłem na serwer Interii, tam też nic nie znalazłem. Napisałem do nich zapytanie i korespondencja trwa ok. 3 miesiące
Wysyłają prośby o logi, o przesłanie różnych informacji, ale żadnego pozytywnego skutku. Kilka dni temu znowu wszedłem na serwer Interii i zauważyłem, że folder "wysłane" jest całkowicie pusty (było kilka tysięcy wiadomości - kilkanaście lat poczty). Napisałem do fachowców i dzisiaj odpisali, że nie na skutek ich interwencji, tylko ktoś zapewne z zewnątrz usunął zawartość tego folderu...
Dziwne, że akurat tego konta, które reklamowałem, bo na komputerze jest 6 innych kont i tam jest ok. Czy da się skopiować zawartość foldera "wysłane" z Thunderbirda na serwer? Bo tutaj mam te wiadomości. Jeszcze jedno, jakimś cudem mam dwa katalogi "wysłane" w Thunderbirdzie, jeden z wiadomościami, drugi pusty.
Pierwszy katalog "wysłane" (ten pełny) właściwości:
imap://................interia.pl@poczta.interia.pl/Sent
Drugi katalog "wysłane" (ten pusty):
imap://................interia.pl@poczta.interia.pl/Wys%26AUI-ane
Próbowałem szukać w ustawieniach klienta poczty, ale nic. Wszedłem na serwer Interii, tam też nic nie znalazłem. Napisałem do nich zapytanie i korespondencja trwa ok. 3 miesiące
Dziwne, że akurat tego konta, które reklamowałem, bo na komputerze jest 6 innych kont i tam jest ok. Czy da się skopiować zawartość foldera "wysłane" z Thunderbirda na serwer? Bo tutaj mam te wiadomości. Jeszcze jedno, jakimś cudem mam dwa katalogi "wysłane" w Thunderbirdzie, jeden z wiadomościami, drugi pusty.
Pierwszy katalog "wysłane" (ten pełny) właściwości:
imap://................interia.pl@poczta.interia.pl/Sent
Drugi katalog "wysłane" (ten pusty):
imap://................interia.pl@poczta.interia.pl/Wys%26AUI-ane