logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nie działają mi prawidłowo filmy na cda, musze odświeżać co chwila.

Yuri8080 17 Sty 2024 23:57 2814 6
REKLAMA
  • #1 20915283
    Yuri8080
    Poziom 4  
    Ocena: 1

Mam Acer Nitro AN515-54.
    Mam problem ze stroną cda.pl, zacina mi co jakiś czas filmy/anime i muszę odświeżać na inną rozdzielczość. Wcześniej przez kilka dni pisało mi, że odnośnik do filmu jest uszkodzony. W czym może być problem?
    Zainstalowane mam Windows 10 22H2 i sterowniki ze strony Acer (Nie wszystkie działają) oraz program Driver Booster.
  • REKLAMA
  • #2 20915335
    dt1
    Admin grupy komputery
    Ocena: 8264
    Witaj. Posługiwanie się oprogramowaniem typu driver booster i podobnymi może prowadzić do wielu problemów, odradzam (jest to wprost pisząc zbędne, a czasem szkodliwe).

Sprawdź w innej przeglądarce, czy występuje taki sam problem. Dodatki (w tym blokujące reklamy) mogą powodować takie problemy na niektórych stronach.
  • REKLAMA
  • #3 20915448
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10448
    CDA jest czasem obciazone lub maja jakis inny problem i efektem jest takie zachowanie strony.
  • REKLAMA
  • #4 20915771
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15513
    Znając życie łączysz się poprzez WiFi z routerem więc należałoby zacząć od diagnostyki sieci.
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #5 20917015
    Yuri8080
    Poziom 4  

>>20915335
    W Chrome też ten problem występuje. Driver Booster stosuje, bo gdy aktualizuje wszystko przez stronę Acer, to małe problemy występują, np. z obrazem na niektórych stronach wideo online, jak na przykład YouTube. Na stronie Acera nie wszystkie sterowniki działają, eh. Czy istnieje inny sposób na zaktualizowanie sterowników, nie korzystając ze strony Acera i Driver Boostera? Byłbym wdzięczny za linki lub pliki.
  • #7 20917669
    Yuri8080
    Poziom 4  

Nie mam żadnych nieznanych urządzeń. Dołączam zrzuty ekranu: Nie działają mi prawidłowo filmy na cda, musze odświeżać co chwila. Nie działają mi prawidłowo filmy na cda, musze odświeżać co chwila.
    Jak już wspomniałem, nie wszystko działa poprawnie na stronie Acera, a mi chodzi o sterowniki i programy, które mogę zainstalować.
    Przywróciłem sterowniki tylko ze strony Acera, bez driver boostera. Na YouTube wyskakuje mi jakiś zielony komunikat. Masz jakieś rady?

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik ma problem z odtwarzaniem filmów na stronie cda.pl na laptopie Acer Nitro AN515-54, co objawia się zacinaniem i koniecznością odświeżania strony. Zgłasza, że wcześniej pojawiał się komunikat o uszkodzonym odnośniku do filmu. Zainstalowany system to Windows 10 22H2, a użytkownik korzysta z Driver Booster do aktualizacji sterowników, co może powodować dodatkowe problemy. Inni uczestnicy dyskusji sugerują sprawdzenie działania w innej przeglądarce, diagnostykę sieci WiFi oraz poszukiwanie sterowników poza oficjalną stroną Acera. Użytkownik prosi o pomoc w aktualizacji sterowników bez użycia Driver Boostera.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA