logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mysz ASUS WT465 - LPM co jakiś czas aktywuje przycisk cofania strony

kaerpegie 22 Sty 2024 11:48 663 4
REKLAMA
  • #1 20922563
    kaerpegie
    Poziom 4  
    Nowa mysz WT465, co jakiś czas klikając LPM automatycznie aktywuje mi się przycisk boczny do cofania strony.
    Czytałem, że jest to dość częsty problem w tej myszy, w podstawowych ustawieniach nie znalazłem możliwości wyłączenia tej opcji; rozebranie myszy i próba odłączenia funkcji raczej jest bez sensu, wadę mechaniczną też bym wykluczył

Istnieje możliwość wyłączenia tej funkcji w jakiś sposób?
  • REKLAMA
  • #2 20923043
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15475
    W ustawieniach myszy w panelu sterowania sprawdzałeś?
    Możliwe że obudowa pod naciskiem się napręża.
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #3 20923065
    kaerpegie
    Poziom 4  
    Tak, sprawdzałem
    W ustawieniach z panelu sterowania nie ma funkcji przycisków bocznych
    Jest coś takiego jak Microsoft Mouse and Keyboard Center ale obstawiam że jest to tylko dla produktów Microsofta.

Co do naprężania się obudowy, jak pisałem to raczej nie są uszkodzenia mechaniczne, trochę tą myszkę maltretowałem, klikając w różnych punktach z różną siłą nacisku i nic, przycisk cofania załączy się 2/3 razy na dzień przy zwykłym kliknięciu
  • REKLAMA
  • #4 21235719
    mpdsphotography
    Poziom 1  
    Witam, mam ten sam problem na Mac Mini w przeglądarce Google, jest to bardzo irytujące. Będę próbować ze sterownikami firm trzecich i może się uda.
  • #5 21571940
    psolek3000
    Poziom 1  
    Mam ten sam problem z tą myszką, już sobie kiedyś obiecałem, żeby nie kupować więcej syfu o nazwie Asus i znowu się dałem zrobić w balona.
REKLAMA