logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wieża Panasonic SA-AK 25 - nie działa magnetofon po wymianie pasków

kamilpitek1234 08 Lut 2024 10:11 510 4
REKLAMA
  • #1 20951011
    kamilpitek1234
    Poziom 2  
    Mam problem z magnetofonem w tej wieży wymieniłem paski na oryginalne. Działało w porządku jak naciskałem na zamykanie kieszeni i teraz naciskam i niedziała i niewiem na jakiej zasadzie on działa nie widzę żadnego mikrostyku. Proszę o jakąś poradę jak to działa?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 20953491
    kamilpitek1234
    Poziom 2  
    Witam. Po wymianie pasków na oryginalne po naciśnięciu otwieranie kieszeni szły normalnie 2 deki równo było w porządku.Teraz nawywietlaczu wskazuje play i przewijanie nachwile i się wyłącza. Teraz mechanizm i silniczek nie działa to się stało po zimnym lucie na tranzystorze w zasilaczu 503 .Pozatym wszystko działa normalnie
    Proszę jakąś odpowieć
  • REKLAMA
  • #4 20953668
    398216 Usunięty
    Poziom 43  
    Ocena: 9296
    kamilpitek1234 napisał:
    Proszę jakąś odpowieć
    A co to jest ODPOWIEĆ?
    A na poważnie - naprawdę niezwykle trudno czyta się post naszpikowany błędami - a Tobie to przychodzi niezwykle łatwo. Użyj albo słownika albo opcji "pisownia" dostępnej pod okienkiem pisania wiadomości.
    Czemu? Ano temu, że wielu użytkowników omija szerokim łukiem posty pisane w sposób niezgodny z zasadami ortografii i gramatyki. Ja również do takich się zaliczam. Gdy po raz pierwszy zobaczyłem Twój pierwszy post w tym temacie - zareagowałem właśnie w taki sposób - olałem temat licząc, ze sam się zorientujesz jakie byki nasadziłeś i je poprawisz.
    Dalej jest niestety jeszcze gorzej, a szkoda by było gdybyś pozostał sam z tym problemem o jakim piszesz - prawda?
    Liczę na to, że jednak zadasz sobie ten trud i poprawisz pisownię - ostatecznie leży to w Twoim interesie.
  • #5 20955132
    rimot
    Poziom 29  
    Ocena: 145
    kamilpitek1234 napisał:
    nie widzę żadnego mikrostyku. Proszę o jakąś poradę jak to działa?

Jeśli nie widzisz swoich błędów w pisowni, to nie zobaczysz switch-y. A parę ich jest. Wystarczy SM (notabene bardzo obszerna). Pytasz jak TO działa? Kolega 398216 Usunięty sugeruje:
    398216 Usunięty napisał:
    Liczę na to, że jednak zadasz sobie ten trud i poprawisz pisownię - ostatecznie leży to w Twoim interesie.

Tak TO działa...
    Na zachętę:
    Załączniki:
    • panasonic_sa-ak25.pdf (6.11 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Wieża Panasonic SA-AK 25 - nie działa magnetofon po wymianie pasków switch.JPG (80.64 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA