logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki dysk zewnętrzny do nagrywania na Vectra TV Smart 4K BOX?

gracjantorhan20 11 Kwi 2024 20:14 3489 2
REKLAMA
  • #1 21041869
    gracjantorhan20
    Poziom 12  
    Ocena: 95
    Hej.

Posiadam telewizję oraz Internet z Vectry,
    Jako dodatkowy dekoder posiadam Vectra TV Smart 4K BOX. Chciałbym nagrywać na swoim dysku zewnętrznym filmy i seriale z tv.
    Posiadam niby usługę "Dostęp do DTV HD z PVR - Multiroom, ale jak klikam na dekoderze nagraj to wyświetla się komunikat "Nagrywanie nie jest dostępne skontaktuj się z operatorem aby zamówić usługę nagrywarki cyfrowej (8)"
    Na dekoderze głównym nie ma tego problemu.
    Chciałbym zakupić swój dysk, np. 500 lub 1000 GB i nagrywać. Czy jest to możliwe czy operator mógł zablokować na tym dekoderze (TV Smart 4K Box) taką możliwość?
    Jeżeli mogę kupić dysk i nagrywać każdy kanał to jaki dysk kupić?
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 21042018
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15506
    gracjantorhan20 napisał:
    Czy jest to możliwe czy operator mógł zablokować na tym dekoderze (TV Smart 4K Box) taką możliwość?

Na to pytanie zapewne zna odpowiedź i należy zapytać.
    gracjantorhan20 napisał:
    Jeżeli mogę kupić dysk i nagrywać każdy kanał to jaki dysk kupić?

Podłącz wpierw pendrive i sprawdź czy będziesz mógł nagrywać.
    Poza tym - materiały nagrane na jednym konkretnym odbiorniku(dekoderze) możliwe będą do odtwarzania tylko na nim.
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #3 21067874
    gracjantorhan20
    Poziom 12  
    Ocena: 95
    Odpowiadając może się komuś na przyszłość przyda. Po kontakcie z Bok Vectra dostałem informację, że nie ma możliwości nagrywania na własny dysk oraz póki co na tym dekoderze nie ma możliwości nagrywania dowolnego kanału tv. Na dekoderze głównym jest opcja nagrywania wszystkich kanałów... Porażka.
REKLAMA