Posiadam Acer Chromebook R13 (CB5-312T) mam go już jakieś dwa lata i wszystko było ok, jakieś dwa tygodnie temu w trakcie używania sam się zrestartował i po ponownym uruchomieniu systemu znikło wszystko z dysku więc zalogowałem się ponownie na swoje konto Google i zauważyłem że znikły wszystkie zainstalowane aplikacje i także "Sklep Play".
Aktualnie nie da się go zainstalować, a jak wchodzę przez stronę na "sklep play" to nie nie da się zainstalować żadnej aplikacji.
Przedtem miałem zainstalowany program VLC, a teraz jak próbuje go zainstalować to "sklep play" twierdzi że na tym urządzeniu jest już zainstalowany i urządzenie jest szare i nie ma możliwośći instalacji, ani odinstalowania jej przez sklep play.
Jak próbuje zainstalować jakaś kolwiek randomową aplikację to jest napisane że aplikacja zostanie wkrótce zainstalowana i na tym kończy jej instalacja.
Już skończyły mi się pomysły - HELP
Powerwash - nic nie daje
miałem ustawioną wersje stabilną chrome wersja 126.0.6478.253
zmieniłem na wersje deweloperska wersja 130.0.6723.19
niestety nic to nie zmieniło....
Aktualnie nie da się go zainstalować, a jak wchodzę przez stronę na "sklep play" to nie nie da się zainstalować żadnej aplikacji.
Przedtem miałem zainstalowany program VLC, a teraz jak próbuje go zainstalować to "sklep play" twierdzi że na tym urządzeniu jest już zainstalowany i urządzenie jest szare i nie ma możliwośći instalacji, ani odinstalowania jej przez sklep play.
Jak próbuje zainstalować jakaś kolwiek randomową aplikację to jest napisane że aplikacja zostanie wkrótce zainstalowana i na tym kończy jej instalacja.
Już skończyły mi się pomysły - HELP
Powerwash - nic nie daje
miałem ustawioną wersje stabilną chrome wersja 126.0.6478.253
zmieniłem na wersje deweloperska wersja 130.0.6723.19
niestety nic to nie zmieniło....