Witam serdecznie. Mam problemy z programem YouTube Po włączeniu programu jak wszędzie piszę "Najpierw coś wyszukaj" Więc wpisuję np. Muzyka i pojawiają się różne utworzy. Potem wpisuje paranormalne, bo lubię to od czasu do czasu oglądać No i piszę zaloguj się , to się loguję. Ukazują się różne kanały paranormalne. wybieram jeden z nich i włączam. Ale już się nie włączy bo pisze że "jesteś offline" ale jak to możliwe kiedy jestem cały czas połączony ? I wtedy nawet wylogować się nie mogę bo tylko "błyśnie" i znów pisze "połącz się z internetem" Proszę mi pomóc jeśli to możliwe bo nie wiem o co tu chodzi nic nie przestawiałem nic nie grzebałem. Jedno ale. Na Edge chodzi normalnie, na Firefoksie nie chce. Nieraz się uda ale muszę mieć szczęście.
Może napiszę dokładniej. Wpisuje MUZYKA pojawia się mnóstwo utworów potem wciskam PARANORMALNE i pisze zaloguj się loguje i wtedy albo zaskoczy albo ukazuje się czarny ekran odtwarzacza i koniec. Jak chcę się wylogować to już nie daje bo pisze "JESTEŚ OFFLINE. To tak najlepiej w skrócie, bo się ciut rozpisałem
Może napiszę dokładniej. Wpisuje MUZYKA pojawia się mnóstwo utworów potem wciskam PARANORMALNE i pisze zaloguj się loguje i wtedy albo zaskoczy albo ukazuje się czarny ekran odtwarzacza i koniec. Jak chcę się wylogować to już nie daje bo pisze "JESTEŚ OFFLINE. To tak najlepiej w skrócie, bo się ciut rozpisałem