logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Aktualizacja EA APP 14.02.2025 - gry nie uruchamiają się, błąd startu

Irsapel 14 Lut 2025 19:31 1188 2
REKLAMA
  • #1 21439657
    Irsapel
    Poziom 11  
    Ocena: 12
    Witam dzisiaj dnia 14.02.2025r pobrałem aktualizację aplikacji launchera EA APP, po zainstalowaniu owej aktualizacji, nie jestem w stanie uruchomić żadnej swojej gry na tym launcherze.

Wyskakuje mi komunikat :

NIE UDAŁO SIĘ URUCHOMIĆ GRY, WYSTĄPIŁ BŁĄD KTÓRY UNIEMOŻLIWIŁ URUCHOMIENIE, SPRÓBUJ PONOWNIE ZA CHWILĘ.

Próbowałem reinstalacji launchera, ale to nic nie pomogło, nawet próba zgłoszenia to za pomocą narzędzia do zgłaszania problemów kończy się błędem ze się nie powiodło, tak samo nie idzie pobrać innej gry z tego launchera.

Czy ktoś spotkał się już z owym problemem i znalazł jego rozwiązanie? Napisałem już to nawet na forum EA APP ale czekam już tam parę godzin na odpowiedź a na razie bez odzewu.
  • REKLAMA
  • #2 21439844
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15494
    Jaki system?
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #3 21439965
    Irsapel
    Poziom 11  
    Ocena: 12
    >>21439844
    System Operacyjny : Windows 10 Home
    Procesor : Intel Core i5-6600K 3.50GHz 4 Rdzenie
    Karta Graficzna : GTX 1050

Do tej pory nie było żadnego problemu z tą aplikacją, dzisiaj około godziny 1:30 wyświetlił mi się komunikat na żółto na górze aplikacji ze trzeba zainstalować aktualizację w ciągu 22 Godzin, więc rozpocząłem aktualizację od razu by mieć to z głowy, po zakończeniu aktualizacji kliknąłem na jednej z gier graj, no ale po chwili wyskoczył mi komunikat NIE UDAŁO SIĘ URUCHOMIĆ GRY, WYSTĄPIŁ BŁĄD KTÓRY UNIEMOZLIWIŁ URUCHOMIENIE, SPRÓBUJ PONOWNIE ZA CHWILĘ,. I Tak czekam i próbuje reinstalacji i błąd jak jest tak jest dalej. Jedyne działające funkcjonalności w interfejsie aplikacji to logowanie i zakupy nowych produktów cyfrowych.
REKLAMA