W książce "AVR. Praktyczne projekty" Tomasz Francuza jest wspomniane, że używane w książce zestawy ewaluacyjne to XMEGA-A1 oraz XMEGA-A3BU Xplained. Czy potrzebne jest posiadanie obu tych zestawów do wykonania kodów/listingów z książki bez zmian? Czy na XMEGA-A3BU Xplained można uruchomić wszystkie kody/listingi z książki bez zmian? Pytam o zestaw XMEGA-A3BU Xplained, gdyż nie udało mi się znaleźć zestawu XMEGA-A1 w sprzedaży - zestaw XMEGA-A1 jest wycofany, gdzieniegdzie można znaleźć XMEGA A1U Xplained Pro - czy on jest kompatybilny z XMEGA A1 i czy na nim można by wykonać zestawy z książki?
AI: Które konkretnie projekty lub listingi z książki chcesz uruchomić?
Wszystkie projekty z książek "AVR. Praktyczne projekty" oraz "AVR. Układy peryferyjne".
AI: Czy są jakieś specyficzne funkcje lub cechy zestawu XMEGA-A1, które są kluczowe dla projektów, które chcesz zrealizować?
Interesują mnie tylko projekty opisane w książkach "AVR. Praktyczne projekty" oraz "AVR. Układy peryferyjne".
AI: Które konkretnie projekty lub listingi z książki chcesz uruchomić?
Wszystkie projekty z książek "AVR. Praktyczne projekty" oraz "AVR. Układy peryferyjne".
AI: Czy są jakieś specyficzne funkcje lub cechy zestawu XMEGA-A1, które są kluczowe dla projektów, które chcesz zrealizować?
Interesują mnie tylko projekty opisane w książkach "AVR. Praktyczne projekty" oraz "AVR. Układy peryferyjne".