Hej, kupiłam maszynę do waty cukrowej Vevor. Problem w tym, że przyszła, zrobiłam wszystko to, co należy przed uruchomieniem, ale gdy ją włączyłam i próbowałam nagrzać, to kompletnie to nie działa. Głowica się kręci, ale nie nagrzewa. Przy kolejnej próbie już włączyłam ją i zostawiłam chyba na 20–30 min i nadal zimna. Bezpiecznik założony nowy. Złącze kilka fotek, jak to w ogóle wygląda. Podpowie mi ktoś, jak to naprawić?
AI: Jaki dokładnie model tej maszyny Vevor posiadasz?
MHTJXM01H
AI: Czy podczas próby nagrzewania świeci się jakaś lampka kontrolna od grzania albo słychać kliknięcie (np. przekaźnika), czy zupełnie nic się nie dzieje poza kręceniem głowicy?
Świeci się lampka od włącznika i woltomierz (on mimo kręcenia tym pokrętłem od temperatury ciągle pokazuje tę samą wartość). Żadnego kliknięcia nie słychać. Głowica się tylko kręci i woltomierz pokazuje np. 214.
AI: Jaki dokładnie model tej maszyny Vevor posiadasz?
MHTJXM01H
AI: Czy podczas próby nagrzewania świeci się jakaś lampka kontrolna od grzania albo słychać kliknięcie (np. przekaźnika), czy zupełnie nic się nie dzieje poza kręceniem głowicy?
Świeci się lampka od włącznika i woltomierz (on mimo kręcenia tym pokrętłem od temperatury ciągle pokazuje tę samą wartość). Żadnego kliknięcia nie słychać. Głowica się tylko kręci i woltomierz pokazuje np. 214.