Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamTomek.K. napisał:jeżeli przekrój przewodów jest 2,5 mm², to zabezpieczenie B16.
JacekCz napisał:Gdzie ty tu widzisz urządzenia dużej mocy? Jedynie zmywarka ma pobór ok. 10 A, reszta to pikuś.Z tym zakresem urządzeń dużej mocy
Ktoś_tam napisał:I tu może być problem, bo z fotki to raczej na 1,5 wygląda. -Tylko że tam nie ma 2,5mm².
brofran napisał:Ktoś_tam napisał:I tu może być problem , bo z fotki to raczej na 1,5 wygląda. -Tylko że tam nie ma 2,5mm².
Ktoś_tam napisał:brofran napisał:Ktoś_tam napisał:I tu może być problem , bo z fotki to raczej na 1,5 wygląda. -Tylko że tam nie ma 2,5mm².
Mi nawet wygląda na mieszankę przewodów 1,5mm² oraz 1mm² i to wszystko w kuchni. Jeśli tak jest w rzeczywistości i jest to nowa instalacja to po prostu dramat.
gklub napisał:
Co z prądem rozruchowym zasilaczy smps -- dla zasilacza 60W MeanWell podaje 80A rozruchu
gklub napisał:Gdyby się liczyć z prądem zwarciowym - nie znalazłem nawet na stronie Wago dopuszczalnego prądu zwarciowego i jego czasu.