Witam postanowiłem wymienić filtr paliwa w manitou 634 -120 silnik mercedes. Filtr to ten z wkładem wymiennym. odkręciłem wyjąłem założyłem nowy zakręciłem kopółkę i troche pompka ręczną pompowałem i co chcą odpalić ją nie chce za diabła odpalić kręci kręci wciąż i nic jedyny odpowietrznik znajduje sie na filtrze separatorze wody ale po jego odkręceniu nic nie leci paliwo niby pompuje pompką i nie wiem o co chodzi. Pomoże ktoś jak ją odpowietrzyć albo co zrobić? Bo to jakiś cyrk żeby nie szło odpalić jej paliwa ma ful w zbiorniku i problem wielki powstajeahh...
Dodano po 2 [godziny] 4 [minuty]:
>>21625018 Pomoze ktoś bo naprawdę nie wiem o co chodzi a potrzebuje na jutro ładowarkę.... Jest jakaś cewka moze to ona nie p[ozwala odpalić ? Miałem już kilka razy taki problem ze nie chciał od razu odpalic za pierwszy nawet za drugim ale odpaliła w końcu a teraz wielki problem co mam zrobi gdzie szukac przyczyny niech ktos podpowie...
Dodano po 2 [godziny] 4 [minuty]:
>>21625018 Pomoze ktoś bo naprawdę nie wiem o co chodzi a potrzebuje na jutro ładowarkę.... Jest jakaś cewka moze to ona nie p[ozwala odpalić ? Miałem już kilka razy taki problem ze nie chciał od razu odpalic za pierwszy nawet za drugim ale odpaliła w końcu a teraz wielki problem co mam zrobi gdzie szukac przyczyny niech ktos podpowie...