Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammaciacho napisał:Sterownik liftpro hormann ma dwa styki do dodatkowego przycisku i tam sa na nim 24v. Ten kodowy jest na 12v. Jak to zintegrować?
spinacz napisał:Nie pisz bzdur, styk bezpotencjałowy jest ale w tym zamku szyfrowym.
spinacz napisał:Styk bezpotencjałowy w urządzeniu "odbiorczym"?
spinacz napisał:Czy ty wiesz co to jest styk bezpotencjałowy? To są np styki przekaźnika lub przycisk lub styki przycisku dzwonkowego a nie wejście aktywacyjne w urządzeniu.
maciacho napisał:Mam taki zamek kodowy i mam pytanie czy da rade go podlączyć do sterownika bramy garazowej?
maciacho napisał:Sterownik liftpro hormann ma dwa styki do dodatkowego przycisku
spinacz napisał:Czy ty wiesz co to jest styk bezpotencjałowy?
spinacz napisał:Do puki autor nie zechce podać modelu centrali to nie da się łatwo pomóc.
maciacho napisał:Sterownik liftpro hormann ma dwa styki do dodatkowego przycisku
spinacz napisał:pytanie czy ma możliwość zasilenia tego zamka z centrali napędu.
maciacho napisał:w sumie chodzi o sam styk zwierny ale bez napięcia bo napięcie już jest na sterowniku bramy.
maciacho napisał:Ale przecież to logiczne, że jest 12 V do zasilania zamka kodowego
maciacho napisał:a to mnie nie interesuje, bo oczywiste
maciacho napisał:Ja pytałem, czy czasem zamek kodowy nie wyśle do centrali bramy napięcia!
maciacho napisał:Mam taki zamek kodowy i mam pytanie czy da rade go podlączyć do sterownika bramy garazowej?
maciacho napisał:mam zamek kodowy to musi pracować na zasilaczu chyba to oczywiste i jeśli jest złącze w sterowniku bramy zwierne 24v to chyba można połączyć kropki bo to logiczne,
Interesant napisał:aby się nie okazało że po pierwszym użyciu styki się przyspawają
Moderowany przez Felini:3.1.9. Rozpowszechnianie treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku do innych Użytkowników lub osób trzecich.
Interesant napisał:podpiąć się pod stycznik, bo chciał zachować separację galwaniczną) i upali przekaźnik i ścieżki na PCB na klawiaturze.
Moderowany przez Felini:3.1.9. Rozpowszechnianie treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku do innych Użytkowników lub osób trzecich.