Witam, zmywarka Electrolux EES47320L, przerwała pracę z błędem i20 i nie odpompowała wody, wyłączyłem normalnie przyciskiem na panelu dotykowym, dodatkowo wyłączyłem z gniazda na noc. Rano sprawdziłem filtry, rurę odpływu, syfon — wszystko czyste, błyszczące, odessałem wodę z dna zmywarki. Podłączyłem wtyczkę do gniazda, aby zobaczyć czy nadal będzie i20 i ku mojemu zdziwieniu zmywarka nie reaguje na dotyk panelu, nie mogę jej włączyć, nie świeci żadna dioda na panelu itd. Dlaczego tak się zachowuje po i20, co może być przyczyną, że nie mogę jej włączyć teraz? Co jeszcze mogę sprawdzić w tym modelu? Dziękuję.
AI: Czy możesz potwierdzić, że gniazdko, do którego podłączona jest zmywarka, działa prawidłowo i inne urządzenia elektryczne w nim działają?
Tak
AI: Czy po podłączeniu zmywarki do prądu słychać jakiekolwiek dźwięki (np. kliknięcie, buczenie, wentylator), czy jest całkowicie „martwa”?
Martwa
AI: Czy możesz potwierdzić, że gniazdko, do którego podłączona jest zmywarka, działa prawidłowo i inne urządzenia elektryczne w nim działają?
Tak
AI: Czy po podłączeniu zmywarki do prądu słychać jakiekolwiek dźwięki (np. kliknięcie, buczenie, wentylator), czy jest całkowicie „martwa”?
Martwa