Uruchomiłem powersave 1 na tym i starym chipie, ale nie było żadnej różnicy. Adres MAC kończy się na 64:53
Światło może być włączone i uruchomione, a po prostu wyłączy się i straci łączność. Podobnie, jeśli siedzi bezczynnie, łączność może po prostu "zniknąć". Zasilanie to usb c na tych działających z ładowarki Apple (z którą został dostarczony). Nie testowałem go jeszcze z innym źródłem zasilania, ale wątpię, żeby to było to? Ładowarki Apple są zwykle wystarczające dla większości urządzeń o niskim poborze mocy. Oczywiście nic w dziennikach nie widzę, ale są one czyszczone po ponownym uruchomieniu.
To urządzenie jest rodzajem z przełącznikiem do uruchamiania go w trybie "wifi" lub jako głupie urządzenie - różne przyciski działają w tym trybie, ale nie przez Wi-Fi (i nie działałyby również w oprogramowaniu Tuya), więc chociaż jest podobny w zasadzie do bardziej powszechnego projektora Immver w działaniu jest zupełnie inny - silnik porusza tylko efekt mgławicowy LED i nie można go wyłączyć niezależnie, ani lasera przynajmniej w trybie Wi-Fi.
Tak wygląda to urządzenie. Mógłbym kupić inny typ, ponieważ są one kieszonkowe, ale chciałbym to naprawić, jeśli uda mi się dotrzeć do sedna problemów. Myślałem nawet o wymianie na bardziej tradycyjny esp, ale układ połączeń na płytce na to nie pozwala.