Witam, czy może ktoś poradzić, czy TP-Link NX200 wystarczy do 5G w Orange Flex? Do dwóch nadajników Orange 5G 3600 mam około 900 m zarówno do jednego i drugiego, ale bliżej, bo niecałe 200 m od domu jest nadajnik T-Mobile 5G 3600, i na mapie btsearch jest w opisie NetWorks, więc, jak rozumiem, karta Orange też powinna się z nim łączyć? Czy ten NX200 wystarczy do zwykłego użytku domowego? (3 telefony, telewizor, konsola, tablet/laptop, 3 kamerki monitoringu) Na telefonie speedtest w pomieszczeniu, gdzie stałby router, pokazuje 500-600 Mb/s w zależności od pory dnia, więc na moją logikę na routerze powinno być tyle samo lub więcej? Czy taka przesiadka w ogóle ma sens? Obecnie korzystam ze światłowodu Vectry, ale płacę za 600 Mb/s, a mam max 150 Mb/s i częste przerwy w dostępie, chociaż przerwy ostatnio trochę rzadziej. Moja "batalia" z Vectrą trwa od roku i nie zapowiada się na poprawę działania internetu. Mam też w budynku możliwość podłączyć światłowód Orange, ale szczerze mówiąc na samą myśl o kolejnej umowie na 2 lata odechciewa mi się.