Witam, mam pytanie, czy ktoś zaślepiał EGR w Peugeocie 206 2.0 HDI 90 km 2002 r., jeżeli tak, to jakim sposobem???
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamAleksander_01 napisał:Wszystko się da zrobić profesjonalnie. W Twoim przypadku musisz znaleźć taki samochód przeznaczony na rynek wschodni (nie jest wymagany EGR), musisz szukać po ruskich forach czy jest taki komputer do kupienia lub ściągnąć takie oprogramowanie fabryczne do takiego silnika bez EGR. Wszelkie przeróbki "chopakóf co dobrze sie znajo" kończą się ......ponownym powrotem do oryginału i masą najprzeróżniejszych usterek.
Zaślep a zostaniesz stałym bywalcem tego forum, a jak "zmodyfikujo program" to dość szybko osiągniesz rangę co najmniej 40.
DevilFish napisał:zaślepiasz egr zaślepką (są dedykowane), nie "blaszką" i wywalasz egr programowo z ecu - koniec roboty, autko bedzie jeździć szczęśliwie
EmulatorExplorer1 napisał:Co masz na myśli jak kłopoty ?
EmulatorExplorer1 napisał:tak odrazu za kraty bo chciałbym poprawić swoje osiągi w samochodzie i ulżyć mu wiadomo że przez to się dusi silnik egr jest chyba tylko po to żeby wprowadzić dany model w obieg sprzedaży i żeby spełniał warunki europejskie , według mnie takiego czego być nie powinno