Słuchaj "paweliw" jestem zaszokowany twoim poziomem inteligencji, po pierwsze jeśli piszesz to pisz na temat, nie pytałem sie jak wyszukac te informacje, tylko prosiłem o rade! Szukałem czegos na ten temat w necie, nie znalazłem nic co by mi pomogło, dlatego napisałem tu, jesli jestes taki wspaniały mogłes podac jakis link. Co do drugiej wypowiedzi to nie chodziło mi program do odtwarzania plikow filmowych wraz z plikami z tekstem. Moze tak dla sprostowania powiem że chce poprostu przekonwertowac np. avi na format Vbo(DVD to chyba taki format o ile dobrze pamietam) tylko, wiekszość filmów mam bez lektora, wiec musze połaczyc tłumaczenie(txt) z plikiem avi, a potem go przerobic na DVD. Sęk w tym że nie wiem jak, mam program "AVISubtitler" który do tego służy, ale nie chce mi działac, mam tez kilka innych lecz nie znam sie zbyt na ich obsłudze. Co do ostatniego postu to nie chciałem konwertowac pliku z tekstem, tylko zrobic to co wyzej opisałem. Czy ktoś zna moze program? Dzieki. Pozdrawiam.