Witam. Jestem na etapie projektowania instalacji do automatyki bramowej i mam do podłączenia zestaw BFT Phobos BT 25 na sterowniku Thalia BT A80 z 2 parami fotokomórek i chciałbym dołożyć fizyczny przycisk do otwarcia bramy w domu i z OXT inteligentnym modułem do silników bramowych z WiFi i z wideodomofonem Orno GAYD OR-VID-MA-1081/B dwurodzinnym z dwoma motorami z dodatkowym fizycznym przyciskiem do otwarcia furtki od strony placu. Temat kabli mam prawie opanowany (kable rozłożone), lecz temat podłączenia sterownika bramowego z wideodomofonem i WiFi plus te 2 przyciski mnie trochę przeraża, bo nie chciałbym nic popsuć.
Proszę was, drodzy użytkownicy tego forum, o "Łopatologiczne" wytłumaczenie wszystkiego, co gdzie podłączyć bądź jakiś prosty schemat podłączenia kabli, żeby wszystko grało jak należy. Robię to sam dla siebie. Załączam zdjęcia.
.
Proszę was, drodzy użytkownicy tego forum, o "Łopatologiczne" wytłumaczenie wszystkiego, co gdzie podłączyć bądź jakiś prosty schemat podłączenia kabli, żeby wszystko grało jak należy. Robię to sam dla siebie. Załączam zdjęcia.