logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć BFT Phobos BT 25, Thalia BT A80, Orno OR-VID-MA-1081B i OXT WiFi?

karolwojcikdg 21 Cze 2026 20:47 51 0
REKLAMA
  • #1 21925550
    karolwojcikdg
    Poziom 3  
    Witam. Jestem na etapie projektowania instalacji do automatyki bramowej i mam do podłączenia zestaw BFT Phobos BT 25 na sterowniku Thalia BT A80 z 2 parami fotokomórek i chciałbym dołożyć fizyczny przycisk do otwarcia bramy w domu i z OXT inteligentnym modułem do silników bramowych z WiFi i z wideodomofonem Orno GAYD OR-VID-MA-1081/B dwurodzinnym z dwoma motorami z dodatkowym fizycznym przyciskiem do otwarcia furtki od strony placu. Temat kabli mam prawie opanowany (kable rozłożone), lecz temat podłączenia sterownika bramowego z wideodomofonem i WiFi plus te 2 przyciski mnie trochę przeraża, bo nie chciałbym nic popsuć.
    Proszę was, drodzy użytkownicy tego forum, o "Łopatologiczne" wytłumaczenie wszystkiego, co gdzie podłączyć bądź jakiś prosty schemat podłączenia kabli, żeby wszystko grało jak należy. Robię to sam dla siebie. Załączam zdjęcia.
    Jak podłączyć BFT Phobos BT 25, Thalia BT A80, Orno OR-VID-MA-1081B i OXT WiFi? Jak podłączyć BFT Phobos BT 25, Thalia BT A80, Orno OR-VID-MA-1081B i OXT WiFi? Jak podłączyć BFT Phobos BT 25, Thalia BT A80, Orno OR-VID-MA-1081B i OXT WiFi? Jak podłączyć BFT Phobos BT 25, Thalia BT A80, Orno OR-VID-MA-1081B i OXT WiFi? Jak podłączyć BFT Phobos BT 25, Thalia BT A80, Orno OR-VID-MA-1081B i OXT WiFi? Jak podłączyć BFT Phobos BT 25, Thalia BT A80, Orno OR-VID-MA-1081B i OXT WiFi? Jak podłączyć BFT Phobos BT 25, Thalia BT A80, Orno OR-VID-MA-1081B i OXT WiFi?.
  • REKLAMA
REKLAMA