Dlaczego piszecie, że nie warto kupować dobrego wzmacniacza bo konstrukcja kolumn jest kiepskia? Każdy kupuje lub buduje to co mu odpowiada. Karol820, może poczuć się bardzo dotknięty taką krytyką, szególnie gdy jest to efekt jego ciężkiej pracy. Brzmienie tego zestawu może przecież mu całkowicie odpowiadać. Nie bierzcie go swoją miarą, bo jak się domyślam wam i tak nie starczają kolumny nawet 300W i również padłaby krytyka. Co do wzmacniacza jak już pisałem nie potrzeba wielkich mocy, i sprzęt można zakupić np. rodzimej produkcji gdzyż łatwiej będzie go naprawić w przyszłości. Jeśli chodzi o moc THD, (z tym zwracam się do Hefajstosa) to oczywiście z się zgadzam i dlatego też twierdze to co napisałem w pierwszym poście. Nie chce podważać twoich teorii, ale czy przypadkiem nie strzeliłeś sobie samobója pisząć najpierw, że ma on kupić wzmacniacz coś około 100W, a potem twierdzisz stanowczo, że przesteruje go do potężnych mocy? To chyba przyznasz, że nie trzyma się żadnej logiki, a prędzej z tym co zaproponowałem wcześniej odnośnie mocy wzmacniacza.
Pozdrawiam!