Cześć!!!
Od jakiegoś czasu zawiesza mi sie i samoczynnie restartuje komputer... Był on sprzężony z siecią (dokładniej rzecz biorąc były 2) obydwa maja te same symptomy... Obawiam się iż to wirus albo poprostu przegrzewajace sie części lub coś do wymiany>>>

Jeżeli ktoś spotkał sie z takim problemem prosze o pomoc!!! Wirus raczej nie ponieważ nieistotne czy to windows czy linuxek potrafi czasem się zawiesić przy włączaniu bądź instalacji któregokolwiek z systemów

Podam specyfikacje:
PIII 500Mhz
128MB RAM
GeForce 2MX 400 64MB RAm
Baracuda 40 GB
podam jeszcze rodzaj płyty głównej:
440 ZX <<<BIZ1A>>>
Jest to strasznie złośliwe powiem jeszcze iz jak juz sie włączy i nie zawiesi przy włączaniu to w bezczynności potrafi działać i cały dzień a gdy zacznie sie pracować poprostu albo sie zawiesza albo wyłącza. Mówiłem wcześniej iz taka sama sytuacja była z dwoma komputerami, owszem 2 komputer duzo lepszy zachowywał sie identycznie był bodajrze z procesorem 1200 Mhz i 256 RAM DDR!!!!
PROSZE O SPRECYZOWANE PODPOWIEDZI!!! KOMPUTER JEST MI NIEZBEDNY DO PRACY!!!
Nie używaj "POMOCY" w tytule, tylko przedstaw swój problem.
Nie używaj dużych liter w tytule.[h]
Od jakiegoś czasu zawiesza mi sie i samoczynnie restartuje komputer... Był on sprzężony z siecią (dokładniej rzecz biorąc były 2) obydwa maja te same symptomy... Obawiam się iż to wirus albo poprostu przegrzewajace sie części lub coś do wymiany>>>
Podam specyfikacje:
PIII 500Mhz
128MB RAM
GeForce 2MX 400 64MB RAm
Baracuda 40 GB
podam jeszcze rodzaj płyty głównej:
440 ZX <<<BIZ1A>>>
Jest to strasznie złośliwe powiem jeszcze iz jak juz sie włączy i nie zawiesi przy włączaniu to w bezczynności potrafi działać i cały dzień a gdy zacznie sie pracować poprostu albo sie zawiesza albo wyłącza. Mówiłem wcześniej iz taka sama sytuacja była z dwoma komputerami, owszem 2 komputer duzo lepszy zachowywał sie identycznie był bodajrze z procesorem 1200 Mhz i 256 RAM DDR!!!!
PROSZE O SPRECYZOWANE PODPOWIEDZI!!! KOMPUTER JEST MI NIEZBEDNY DO PRACY!!!
Nie używaj "POMOCY" w tytule, tylko przedstaw swój problem.
Nie używaj dużych liter w tytule.[h]